Spire AB är en kreativ utvecklingsbyrå med inriktning mot utveckling och design som grundades sommaren 2012 i Uppsala. Sedan dess har företaget vuxit i både antal och kompetensområden, och arbetar nu främst med utveckling till webben och mobila plattformar åt företag och privatpersoner i Uppsala- och Stockholmsområdet.

Åke Lagercrantz

iOS

Med lika stor fallenhet för akademi, teknik och företagande är Åke en drivkraft som för Spire framåt. Efter både egenföretagande och studier inom olika områden och tekniker är det iOS-utveckling som Åke fastnat för mest. Lika väl i affärsmöten som vid sin arbetsstation levererar Åke professionellt och konsekvent med noggrannhet och knivskarp kompetens som vi andra beundrar.

Andreas Valegård

Webb

Sedan Spire grundades har Andreas varit företagets ledstjärna inom webbutveckling. Med en förkärlek för läcker design och frontend-utveckling skulpterar han hemsidor och webblösningar med fingertoppskänsla som få kan mäta sig med. Med ett ständigt vakande öga på de senaste trenderna inom utveckling och design försäkrar sig Andreas om att Spire levererar webbprodukter som är lika snygga som stabila.

Shervin Shoravi

iOS

Shervin är en av Spires främsta experter inom iOS-utveckling. Med erfarenhet i branschen sedan App Store lanserades och spetskompetens inom utveckling till Apple-produkter vet Shervin vilka strategier och tekniker man bör använda för att slå sig fram på marknaden. Med passion för kvalitet är Shervin visionären som ser till att Spire alltid levererar lösningar som både vi och kunden älskar.

Hampus Iggström

iOS & backend

Med företagsanda och arbetsmoral utan motsvarighet har Hampus arbetat på bolagets alla fronter från första början. Inte nog med att han är en enastående iOS-utvecklare som byggt appar så länge branschen funnits — han har ytterligare kompetens inom projektledning, systemarkitektur, backend, webbutveckling, ekonomi och entreprenörsskap.

Emil Kajgård

iOS

Emil delar med många andra i bolaget en historia av företagsamhet, civilingenjörsstudier och nyfikenhet till ny teknik. Med härlig glädje och optimism tar Emil snabbt till sig nya kunskaper som han skickligt applicerar i sitt arbete som iOS-utvecklare.

Daniel Persson

Android

Daniels skicklighet som programmerare utmärker honom som en exceptionell resurs för Spire. Med markant erfarenhet inom systemutveckling i objektorienterade språk bygger Daniel inte bara applikationer för Android-enheter, utan tar sig gärna an utmaningar för alla typer av högpresterande system som kräver en teknisk helhetsbild och ett sinne för affärer som få besitter.

Carl Ekman

Grafik & iOS

Lika stora delar designer som programmerare är Carl en kreativ kraft i Spire som UI/UX-expert och iOS-utvecklare. Med sitt grafiska sinne för form och funktion och sina tekniska kunskaper som civilingenjör från Uppsala lägger Carl ner ritningarna för hur system och gränssnitt ska byggas för att bli användbara, effektiva och vackra.