Not your usual todo list

Soon

Vad är Soon?

Den grymma filmen som din kompis hade sett, den där boken du borde läsa, den nya restaurangen som alla snackar om… Soon är det bästa smartaste och mest sociala sättet att hålla koll på alla grejer du vill göra.
Playlista ditt liv helt enkelt.

En Want-to-do-lista

Soon sorterar din framtid i kategoriserade listor: film, serier, restauranger, böcker, barer (och snart många fler). Varje grej du lägger till kommer med nyttig info: posters, kartor, handlingar, kontaktuppgifter, foton, rollistor etc. Och bäst av allt: Soon ger dig grym inspiration för nya grejer att upptäcka och uppleva! Kolla ’Trending’ för att se vilka ställen, filmer, serier, böcker etc. som är hetast just nu där du bor, eller ’Activity’ för att se vad dina egna vänner lägger i sina egna listor.

Vad gjorde vi?

Spire har varit med på Soon-resan sedan allra första prototypen. I nära samarbete med Soons grundare har vi tagit produkten från en enkel idé till en skalbar plattform som kan utökas i oändlighet med nya funktioner och kategorier. Förutom att utveckla backend och iOS-appen har Spire tagit ett stort ansvar för att implementera de mätverktyg och feedback-loopar som är nödvändiga för tjänstens kontinuerliga förbättring.