Vad vi jobbar med

Koncept och design

Spire hjälper till med uppdrag från koncept till produkt. Vi älskar att bygga snygga, användarvänliga och långlivade produkter med fokus på funktion framför distraktion. Från branding och formgivning av digitala produkter till designworkshops, användargränssnitt och grafiskt material, kan vi erbjuda designhjälp med teknisk insikt.

UI/UX, Interaktionsdesign, Prototyper, Mockups, Grafisk design, Branding

Webbutveckling

Webben som teknikplattform är mer betydelsefull nu än någonsin. Vi brinner för snygga helhetslösningar här, vare sig det gäller kampanjsidor, webbtjänster, shoppar, hybridappar eller mer avancerade verktyg.

Vi kan leverera hela system, från snygga användargränssnitt till tyngre databaser, administrationssidor och API:er. Alltså, både front- och backend.

HTLM5, CSS, Symfony, Node.js, Angular.js, RESTful APIs, SQL, PHP, Ruby, Laravel

Appar och native

Med stor erfarenhet inom iOS och Android sedan lanseringen av App Store har vi levererat många olika typer av lösningar till smartphones.

Kvalitet är viktigt och vi jobbar hårt för att våra resultat ska hålla hög standard inom branschen. Snygga och lättanvända gränssnitt, hög prestanda och smart användning av hårdvara är vad mobilutveckling handlar om för oss.

Objective-C, Swift, Cocoa Touch, XCode, Java, ReactiveX, Android Studio

Hur vi jobbar

Metod och teknik

Agila metoder används i vår projektledning och vi versionhanterar vanligtvis med Git och Github. Vi anpassar våra designmönster efter projektens förutsättningar.

Projektuppdrag

Vi tar oss an fristående utvecklingsprojekt där de team vi noga sätter ihop kan ta idéer från koncept, genom design och utveckling, till lansering och underhåll.

Resurskonsulter

Spire bistår företag i Uppsala- och Stockholmsregionen med utvecklingskraft på konsultbasis, på plats vid kundens kontor eller på distans.